NõudValgustidSisustusKas teadsid et...?KontaktKokkuost
 
Otsi: 

Ostame kokku heas korras nostalgilist ja antiikset disaini, tarbekaupa ja kunsti. Pakkuda võib klaasnõusid, keraamikat, valgusteid, mööblit ja muid eelmise sajandi tarbeesemeid. Huvi korral palun võtke meiega ühendust tel +372 5917 7527 või e-postiga info@p30.ee.

Kas oled mõelnud, mis sinu kappides väärib säilitamist ja mille võiks anda järgmisele ringile? Oleme 10 aasta jooksul andnud lugematul korral nõu esemete päritolu ning väärtuse osas, saanud ise targemaks ning päästnud Eesti kunsti ja tarbeklassikat prügimäelt.

Kuldreegliks peame, et väärtustada ja alles hoida tasub neid esemeid, mis on sinuni jõudnud läbi perekonna ajaloo, vanematelt või vanavanematelt. Kui asjal on oma lugu ning emotsionaalne väärtus, siis seda ei saagi sageli rahas mõõta. Vali välja esemed, mis sulle meeldivad ja mida oluliseks pead (olgu selleks vanemate pulmaserviis või vanaema lillevaas). Hoia, kasuta ning anna pärandit edasi lastele. Ülejäänu, mis emotsionaalset väärtust ei oma, kasutamist ei leia ja kapis tolmu kogub, on mõistlik saata uuele ringile.

Vastavalt oma senistele kogemusele ja teadmistele:
- teostame esemete tuvastamist,
- hindame esemete väärtust,
- pakume võimalust esemed realiseerida P-30 e-poes.

Võtame kaupa müüki P-30 e-poodi

Kokkuost
- teostame esemete hindamise ja koostame ostupakkumise, tasumine koheselt.

Komisjonimüük
- paku oma hind, tasumine peale eseme edukat müüki P-30 e-poes.

Korteri/maja/suvila tühjendus

- hoolitseme selle eest, et võimalikult palju sisustusest ja tarbeesemest läheks taaskasutusse,
- soovi korral aitame leida partneri, kes teostab kasutuskõlbmatute esemete utiliseerimise ja/või teostab lõpukoristuse.

info@p30.ee :: +372 5917 7527 :: P30 STUUDIO OÜ, Laki 17, Tallinn 12915

Kasutustingimused :: Privaatsuspoliitika